En god fødsel, gravid mave
Kære dig, der er gravid <3

Jeg har lavet den her afspændings lydfil til gravide.

Jeg har lavet den til dig, så du kan bruge den hver dag fra du er i uge 30 i din graviditet, hvis du er længere i din graviditet, så er det ok, så giver du den bare gas evt. to gange dagligt ;-)

Hvorfor øve afspænding? Du sidder måske og tænker, jeg er da mega god til at slappe af ;-) Og så er jeg ikke i tvivl om at du er god til det.

Men er du god til det når du bliver presset? Er du god til at slappe helt af når du får en gynækologisk undersøgelse?  Det vil helt sikkert lette dit fødselsarbejde hvis du kan svare ja til de her spørgsmål! Uanset hvad så vil den her afspændings lydfil til gravide kunne hjælpe dig til at lære din krop endnu bedre og kende, du vil blive bevidst om hvornår og hvor du er afslappet og hvornår og hvor du er spændt.

Formålet med den her lille øvelse er, at når du går i fødsel, så er din livmoder en et kg stor muskel som trækker  sig sammen i en muskelspænding, hvis du formår at holde hele din krop afslappet når den her store fødemuskel, livmoderen, trækker sig sammen i veer, så giver du dig selv og dit barn de allerbedste muligheder for gode veer. På den måde så skal kroppen kun restituere din livmoder i pausen og ikke bruge en masse unødigt energi på at sende ekstra iltforsyning til resten af kroppen, den kan alene fokuserer på din livmoder, hvilket vil give dig bedre veer og en krop som arbejder sammen med veerne fremfor imod dem.

Alt det her kan kun lade sig gøre hvis du øver det kontinuerligt, det her er blot et lille redskab som vil kunne hjælpe dig, men jeg mener rent faktisk at det er det vigtigste redskab i din fødsel.

Det er underordnet, hvordan du ligger, når du lytter til afspændings lydfilen til gravide. Bare lig dig så du ligger bedst muligt og har mest mulig ro. Der er kun dig selv til at udøve den her øvelse, præcis som, det kun er dig, der kan føde dit barn.

Jeg håber du får rigtig meget gavn og glæde af den

Din afspændings lydfil til gravide finder du her

og hvis du ikke kan få det til at virke så klik her Afspændings lydfil til gravide

Mnage knus fra mig til dig.

Pssst – der er 3 ting mere du kan lære for at få en god fødsel

      1. Ve vejrtrækning
      1. Visuel fødsel
      1. Presseteknik

Når du kombinere de her 4 ting så ved du præcis hvad du skal gøre hvornår, fordi du har lært din krop at reagere på den mest hensigtsmæssige måde og dermed får du følelsen af kontrol – WAU det er fedt, ik’ sandt ?

Hvis du vil vide mere om det så ring eller skriv til mig på hej@engodfodsel.dk eller på tlf.:30204201

Pssssst psssst – en sidste ting, en ny lydfil er undervejs med musik og jeg glæder mig til at dele den med jer når den er færdig, indtil da så god fornøjelse med afspændings lydfil til gravide ;-)